BIOGRAFI

LIDT OM MIG

Mit navn er Arne Strøm. Jeg er født og opvokset med musik, alle i min familie har musikalske gener, noget vi uden tvivl har arvet fra både min mor og min far. Min far var multimusiker, og spillede på alle former for instrumenter. Selv startede jeg med at spille guitar, dengang jeg var omkring 8 år gammel. Senere var det så keyboardet som jeg forelskede mig i. Jeg er uddannet musiklærer, skriver både tekster og komponerer musik til andre, og der ud over laver jeg en hel masse andre ting.


Noget af det som jeg har haft stor sucses med i mere end 43 år, er personlige sange. Derfor hjælper jeg også gerne med alt det praktiske i forbindelse med en fest. Det kan være alt fra indbydelser, bordkort, velkomst og velbekomme sang, takkekort og så videre. Jeg har desuden kontakter til forskellige fotografer, hvor af den ene nok er en af landets bedste, både til børn, babyer, bryllup, sølvbrylup og guldbryllup såvel som portræt foto og sågar produktfoto.


Jeg hjælper gerne med at indhente tilbud hvis det har interesse. Vejledning til en fest er lige så vigtigt som selve festen. En veltilrettelagt fest er den bedste fest der kan fås.


Mit musikalske repertoire spænder meget vidt. Jeg spiller lækker afdæmpet musik under middagen, så gæsterne får en musikalsk oplevelse. Til dansen finder jeg hurtigt ud af hvad der er mest stemning for, hvad enten det skal være den ene eller den anden genre, eller om det skal være en blandet dansemusik der sparker (r) gang i festen.


Hvis du synes det lyder som om jeg er den rette til dit spillejob, hvilket jeg selvfølgelig selv mener jeg er, så kontakt mig, sammen finder vi ud af hvad du gerne vil have og hvilke forventninger du måtte have, jeg lytter til dine ønsker og evt. kommenterer det, hvis jeg synes der er noget som måske ikke rigtigt hænger sammen.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Med venlig hilsen


Arne Strøm

Copyright @ All Rights Reserved