DEN SJOVE FESTLIGE PERSONLIGE SANG

Du kender det sikkert godt! Du skal til fest og skal bruge en festsang. Av, av, av, - Desværre er det langt fra alle der skriver sange, som har versefødderne med sig.

Jeg mener bestemt vi har utroligt mange rigtig dygtige teksforfattere som skriver festsange, men der er desværre også nogle som ikke burde skrive dem.


Med mere end 45 års erfaring i kunsten at skrive en festsang, må jeg sige at have trådt mine barnesko i den brance. Og i den sidste ende er det bestemt ikke dyrere at komme til mig, frem for at benytte så mange andre. Alt klares over nettet, og skal sangene trykkes i en professionel kvalitet, så klarer jeg også det.


Men ud over at skrive festsange, har jeg også leveret efterhånden utroligt mange tekster til udøvende solister. Jeg har ligeledes også komponeret musik til flere sange, med andres såvel som egne tekster, og jeg er stolt over, at de fleste har opnået førstepladser på dansktoplisterne over hele landet.


Skal du bruge en festsang, så brug min kontaktformular, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Konfirmationssange, bryllupssange, Sølvbryllupsange, guldbryllupssange, fødselsdagssange, firmasange eller bare en sjov sang til en sjov fest!!!

Du kan altid få hjælp og vejledning, og ikke mindst skal vi nok få sat en festlig sang sammen. Kan du ikke selv finde på noget, så brug min kontaktformular, så ringer jeg dig op, og det er ganske uforpligtende, og skal du have en sang lavet, så husk, min pris ligger i den laveste ende, mens kvaliteten ligger i den højeste.

Hvis du som forælder til en konfirmand ikke har musik til konfirmationsfesten, så kan du både få skrevet en festsang, men også få indspillet musikken til sangen, og få den leveret på en CD, evt. også med sang på, så gæsterne har noget at synge efter,  så det er lettere at følge musikken. 

Mange vælger også at få lavet personlige invitationer, bordkort og takkekort, det er noget jeg formidler, men ikke noget jeg selv trykker. Det skal der professionelle folk til. Har du specielle ønsker så bare spørg.

KLIK PÅ LINKET NEDEN UNDER OG LÆS MERE OM MIG

Arne Strøm, solomusiker fra Hjørring

TELEFON: 4089 4183